Размислите на едно куче за човека…

10502533_10152357786946655_5959476469485088280_nАз ще ви разкажа една история за моят живот – каза Лара-кучето на малките си. – През живота си имах много приключения и интересни случки…
Ще ви разкажа всичко подробно…
– А мамо. Не може ли някой друг път? Нека сега да ни разкажеш за хората! Какво знаеш за тях? Все пак някога може хората да ни приютят? Нали?
– Добре. Сега ще ви разкажа за хората подробно…
Има три вида хора. Най-големите се казват татковци. Казват, че те са най-силните. Дръжте се повече за тях. Те ще ви хранят и ще ви чешат зад ухото. А вие обичате така нали?
Вторият вид се казва майки. Казват, че предните им лапички са самата добрина и грижи. Те ще ви хранят, ще ви милват и ще се грижат за вас. И за тях се дръжте.
Третият вид се наричат деца. Те издават един плачещ звук докато са малки. Те ще ви дърпат опашката и ушите, но вие не ги хапете. Те просто са малки и не разбират. Но и те ще пораснат. Ще ви чешат и също ще се грижат за вас. Това е историята на хората. С едно изречение – те са уникални. Но внимавайте милички! Има и лоши хора. Те убиват кучета, котки и какви ли не още животни! И ГО ПРАВЯТ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ! Това са гадните хора .Вие трябва да се пазите много от тях. Те имат пушки и ножове – с тези неща изпитваш ужасна болка.Пазете се милички! Вие ще почувствате добрите хора само със сърцето си…

    Leave a Comment

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *